În luna martie, APA vă invită la două webinarii din domeniul sănătății mintale.
It’s Worse than You Think: An Update on Research on Social Media’s Impact on Children and Next Steps
Impactul pe care social media îl are asupra sănătății mintale a tinerilor de astăzi a fost discutat recent. Alăturați-vă colegilor, factorilor de decizie politică, experților în politici, psihologilor și publicului pentru acest webinar gratuit cu directorul științific al APA, Mitch Prinstein, phD, un cercetător cu peste 25 de ani de experiență în examinarea dezvoltării adolescenților și co-editor al viitorului Manual de utilizare a mass-mediei digitale la adolescenți și sănătate mintală. Dr. Prinstein va discuta despre rolul pe care social- media îl joacă în interacțiunile din copilărie, impactul pe care platformele online îl au asupra dezvoltării creierului, intervențiile mass-media digitale susținute de cercetare și abordările pe care factorii de decizie politică trebuie să le adopte pentru a proteja tinerii de astăzi.
Sunteți invitați pe data de 16 martie pentru a auzi rezultatele majore ale cercetării actuale în acest domeniu și pentru a afla soluțiile pentru comunități, indivizi, și practicieni.
Pentru mai multe informații, accesați link-ul de mai jos:
https://www.apa.org/events/2022/social-media-impact-research
Improving the Evaluation, Management, and Treatment of Suicidal Patiens
Biroul APA de Educație Continuă în Psihologie oferă lunar ateliere de lucru Clinician’s Corner, care includ practicieni și savanți de top care lucrează în domenii cheie ale practicii profesionale.
Pe data de 18 martie sunteți invitați să participați la acest atelier care descrie modul în care psihologii își pot îmbunătăți evaluarea și intervențiile cu pacienții cu risc crescut de suicid prin:
(1) integrarea principiilor etice globale, cum ar fi maximizarea procesului decizional al pacientului pe parcursul evaluării și intervențiilor;
(2) adoptarea unei abordări conștiente a practicii, inclusiv conștientizarea emoțională de sine și îngrijirea de sine;
(3) concentrarea pe relația profesională;
(4) utilizarea strategiilor de identificare a persoanelor cu risc crescut de suicid care neagă sau minimizează;
(5) adăugarea de pași pentru a îmbunătăți acuratețea estimărilor riscului;
(6) dezvoltarea și implementarea unor planuri eficiente de management al suicidului;
(7) asigurarea faptului că tratamentele includ elementele esențiale pentru a maximiza succesul, inclusiv monitorizarea riscului de suicid al pacientului și progresul tratamentului.
Pentru mai multe informații, accesați link-ul de mai jos: