EAWOP: Statistical Horizons’ Spring 2022 Seminars

 

În luna martie, EAWOP vă invită la Statistical Horizons, care oferă scurte seminarii de statistică și metodologie pe o mare varietate de subiecte statistice avansate. 

Cursurile sunt ținute de la distanță pentru cercetători din întreaga lume, cu subiecte ce variază de la mediul academic la afaceri, organizații non-profit și guvern. Vă invităm să vă alăturați unuia dintre cele peste 20 de seminarii online care au loc în această primăvară prin Zoom.

Seminarii din luna martie:

  • 15-17 martie – GitHub pentru analiza datelor. Acest seminar vă va familiariza cu utilizarea git, un sistem de control al versiunilor de date distribuite gratuit, open-source, prin GitHub și vă va arăta cum să integrați GitHub într-un flux de lucru de cercetare.

Pentru mai multe informații, accesați link-ul:

https://codehorizons.com/Seminars/github-for-data-analysis/?utm_source=referral&utm_medium=referral&utm_campaign=eawopspr21-gda

  • 17-19 martie – Regresia cuartilă cu Shenyang Guo. Acest seminar vă va învăța să evaluați efectele tratamentelor sau intervențiilor atunci când utilizați date neexperimentale sau observaționale utilizând analiza scorului de înclinație (propensity score).

https://statisticalhorizons.com/seminars/propensity-score-analysis/?utm_source=referral&utm_medium=referral&utm_campaign=eawopspr21-psa

  • 24-26 martie – Regresia cuartilă. Lingxin Hao prezintă regresia cuartilă (QR), o metodă care oferă mai multe informații despre distribuția condiționată a variabilei dependente decât regresia liniară standard și modul în care acestea depind de predictori.

Pentru detalii, accesați link-ul:

https://statisticalhorizons.com/seminars/quantile-regression/?utm_source=referral&utm_medium=referral&utm_campaign=eawopspr21-qr

Pentru mai multe informații și seminare, accesați link-ul de mai jos:

http://www.eawop.org/news/announcing-statistical-horizons-spring-2022-seminarshttps://statisticalhorizons.com/

Add comment

Arhivă Ediții

Pagina de Facebook APR