Choice – Conferința Health Now 6, „Abordări Practice în Sănătatea Mintală”

C

Asociația Choice vă invită să participați la cea de-a VI-a ediție a Conferinței de Psihologie Health Now. Tema de anul acesta: Abordări Practice în Sănătatea Mintală.

În cadrul celor 6 ateliere și 9 prelegeri, invitații vor prezenta tehnici, metode eficiente și protocoale recomandate pentru gestionarea diverselor tipuri de provocări în lucrul cu clienții în terapia individuală sau de grup. 

Când?  9 și 10 octombrie 2021.

Unde? Online, pe Zoom și Google Meet. 

Public țintă: psihologi, psihoterapeuți, studenți, specialiști din ONG-uri, asociații și instituții.  

Speakeri: Ioana Podină, Ioana Cristea, Andra Crăciun, Andrei Solomon, Andrada Ciucă, Vasile Doru Marineanu, Adrian Opre, Eugen Secară, Diana Nechita, Cristina Șandru, Simona Herb, Aurora Szentágotai-Tătar, Victor Bohuș, Simona Ștefan, Raluca Chișcu.

Acreditare: Conferința de psihologie este în proces de acreditare de Colegiul Psihologilor din România. Se pot obține în jur de 12 credite, conform estimărilor noastre și în funcție de workshop-urile alese. Numărul de credite va fi actualizat de îndată ce vom primi un răspuns oficial de la Colegiul Psihologilor din România.

Vouchere pentru cititorii Newsletterului APR: Folosește codurile ReducereNL-Plus, ReducereNL-Standard, ReducereNL-Student, pentru a beneficia de reduceri la pachete, în valoare de 55 lei, 40 lei, respectiv 20 lei. Valabilitate Vouchere: 15 – 30 septembrie 2021. 

Înscrieri aici: https://choiceconsulting.ro/health-now/ 

Add comment

Arhivă Ediții

Pagina de Facebook APR