Știri din industrie

Ș

Ce se mai întâmplă în psihologia din România în perioada următoare?

1. Așa cum spuneam și în numărul trecut, pentru cei care activează în psihologia militară aplicată sau psihologia organizațională, vă amintim despre Conferinţa IAMPS (The International Applied Military Psychology Symposium) , ce se va desfăşura pentru prima data în România, în București, în perioada 7 – 11 mai. Aici veți avea oportunitatea să întâlniți specialişti internaţionali din domeniul psihologiei militare şi să aflați informaţii practice şi de cercetare despre subiecte ca: evaluarea organizațională, primul ajutor psihologic și intervenția în situații de criză, aspecte interculturale și multinaționale și altele. Deși perioada de înscriere pentru bilete cu preț redus a expirat pe 23 februarie, încă vă mai puteți înscrie pentru prețul complet.

2. Mind Education Health organizează în datele de 3 şi 31 martie un workshop destinat persoanelor care își doresc să afle mai multe despre anxietate și celor care se luptă cu această tulburare zi de zi, facilitat de psihoterapeut Gina Enache. Linkul catre eveniment este aici, iar înscrierile sunt deschise până pe data de 2 martie pentru primul workshop, apoi până pe 30 martie pentru cel de-al doilea.

3. Tot în luna martie începe Săptămâna Conștientizării Creierului la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, eveniment organizat de Laboratorul de Științe Cognitive, eveniment ce își propune diseminarea celor mai noi informații din domeniul neuroștiințelor. Înscrierea pentru atelierele din 17 martie se poate face aici, până pe 7 martie. Accesul la atelierele SCC este GRATUIT, însă locurile sunt limitate (25 de locuri per atelier). Se acordă diplomă de participare. Mai multe detalii despre Brain Awareness week, cadrul internațional în care se desfășoară acest eveniment puteți găsi pe site-ul Laboratorului de Științe Cognitive.

4. Asociatia SMART PSI organizează un curs de specializare în psiho-oncologie. Cursul de formare continuă va avea loc vinerea, sâmbăta și duminica, de 2 ori pe lună, timp de 4 luni. Deschiderea cursului este condiționată de formarea unei grupe de minim 12 participanți. Cursul este acreditat de Colegiul Psihologilor din România în specializarea psihologie clinică și psihoterapie. La finalul cursului se acordă diplomă de participare cu 20 de credite, iar taxa este în valoare de 1500 de lei.

 Deschidere curs : Sâmbătă, 24 februarie, ora 10.00

Formatori: Psih. Cristina FULOP, Psih. Ioan Bradu IAMANDESCU și invitați din domeniul psihologiei și medicinei.

 Programa cursului:

Modul  – Psihologie aplicată în oncologie

Modul  – Psihosomatică

Modul  – Terapie de suport

Modul  – Dezvoltare personală

Practică de specialitate

Locație: București, sector 3, Aleea Barajul Iezeru 6A, Clădirea Cedru, Parter, Cam. 24-26

Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze în vederea înscrierii pe adresa contact@smartpsi.ro. Pentru alte informații: psiholog Andreea Rusu (0722 883 710), psiholog Iuliana Suhaianu (0722 179 208)

5. Asociația Catharsis organizează în perioada următoare o serie de cursuri de perfecționare ca FORMATOR, acreditat ANC, cod COR 242401. Acestea vor avea loc după cum urmează:

Brașov: 19-21 feb. (curs) și 27 feb. (examen), orele 16.30-20.30

Constanța 17-18 feb. (curs) și 3 martie (examen), orele 9.00-17.00

București: 5-7 martie 2018 (curs) și 12 martie 2018 (examen), orele 16.30-20.30

Taxa de participare este de 400 lei, iar formularul de înscriere poate fi accesat aici. Diplomele se eliberează în cel mult 10 zile de la data examenului.

– cursul poate fi achiziționat și din catalogul SEAP

– înscrieri în limita a 16 locuri

Pentru mai multe informații despre curs puteți accesa pagina dedicată.

Persoana de contact: Dr. Zoe Niță, Telefon: 0724 254 797, E-mail: cursuri@asociatiacatharsis.ro

Add comment

Arhivă Ediții

Pagina de Facebook APR