STIRI din psihologie

S

Ce se mai întâmplă în industria de psihologie în perioada următoare?

1) Conferința EAOHP

Dacă vă pasionează problematica schimbărilor rapide la locul de muncă și doriți să aflați mai multe insight-uri utile, conferința EAOHP este o oportunitate pentru a explora domeniul psihologiei sănătății ocupaționale. În perioada 5 – 7 septembrie 2018, Lisabona va găzdui cea de a 13-a ediție a acestei conferințe, organizată de Business Research Unit (BRU-IUL), alături de nume rezonante din domeniu precum Prof Leslie B. Hammer, Prof David E. Guest și  Prof Maria José Chambel. Mai multe detalii găsiți la: http://www.eaohp.org/

2) Buros Webinar

Fiind de interes atât pentru practicienii din domeniul clinic și psihoterapie, dar și pentru cei din mediul educațional, Buros organizează o serie de webinarii ce abordează problematica corectitudinii în testare (Fairness issues in testing: Application and practice informed by theory and research).  Acestea includ informații practice și o examinare a gradului de imparțialitate în procesele de testare, precum conceperea instrumentelor, administrarea, scorarea, interpretarea sau utilizarea lor. Acestea se vor desfășura în următoarele luni, conform programului prezentat la http://buros.org/fairness-testing-webinar-series. De asemenea, înscrierile se realizează online, accesând: https://marketplace.unl.edu/buros/fairness-issues-in-testing-webinar-series.html

3) OECD-GESIS Seminar

Pentru cei interesați de studiile epidemiologice sau de utilizarea instrumentelor în evaluările pe scară largă,  OECD organizează un seminar internațional pe tema Traducerii și Adaptării Instrumentelor (Translating and Adapting Instruments in Large Scale Assessments). Acesta va avea loc pe 7-8 .. 2018, la sediul central  OECD în Paris.  Pentru a participa, nu uitați să completați formularul de înscriere până pe 17 mai 2018, pe care îl veți găsi alături de alte informații despre acest eveniment aici.

4) Conferința Anuală a Societății Britanice de Psihologie 2018

Universitatea din Nottingham găzduiește, în perioada 2 – 4 mai 2018, Conferința Anuală a Societății Britanice de Psihologie, ce atrage cercetători și teoreticieni din întreaga lume. Anul acesta, prelegerile vor fi ținute de Societatea Psihologilor din Irlanda (PSI), dar și de directorul Afacerilor Internaționale din cadrul Asociației Psihologilor Americani (APA). Pentru mai multe detalii, precum și informații suplimentare despre invitații cheie și alte simpozioane, vă invităm să consultați pagina evenimentului.

5) EAWOP Small Group Meeting: The future of Work and Organizational Psychology

În perioada 16-18 mai 2018, la Breda (în Olanda) are loc un eveniment dedicat pasionaților de psihologie industrial-organizațională Small Group Meeting: The future of Work and Organizational Psychology. Aceasta este organizată de EAWOP și adoptă ca principală temă viitorul psihologiei muncii și organizaționale. Fiind vorba de un eveniment în grup mic, toți membrii vor putea fi implicați în mod activ în dezbateri și în co-crearea scenariilor pentru viitor psihologiei muncii și organizaționale.

Adaugă un comentariu

Abonare

ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER-UL APR


%d bloggers like this: