Eveniment în luna iulie: Conferința națională militară de științe comportamentale

E

În luna iulie, vă recomandăm un eveniment organizat de Societatea de Psihologie Militară, organizație membră a Asociației Psihologilor din România. 

Conferința națională militară de științe comportamentale, cu participare internațională din acest an are tema Dimensiunea psihologică a conflictelor actuale: între risc și reziliență și va aduce în atenție concluziile studiilor, inovațiilor, ideile de cercetare, precum și rezultatele din practica mai multor specialiști recunoscuți și apreciați în domeniul psihologiei în țară și la nivel internațional. Evenimentul va avea loc în perioada 11-12.07.2024, la Cercul Militar Național.

Manifestarea științifică va fi creditată de către Colegiul Psihologilor din România cu 10 credite și va reuni specialiști din domeniul psihologiei și sănătății comportamentale, atât din cadrul structurilor militare de profil, cât și din mediul civil, în vederea stabilirii bazei de colaborare interdisciplinară și a diseminării celor mai noi tendințe privind bunele practici în domeniile menționate.

Acest eveniment se adresează psihologilor, consilierilor, terapeuților, supervizorilor, specialiștilor în educație și dezvoltare umană, cadrelor didactice din învățământul universitar și preuniversitar, studenților și masteranzilor din domeniul psihologiei și altor persoane care își desfășoară activitatea în domenii conexe (medical, educațional, social).

Conferința națională militară de științe comportamentale, cu participare internațională organizată de Asociația Societatea de Psihologie Militară este un eveniment academic și profesional de referință în domeniul psihologiei militare. Conferința va reuni cercetători și practicieni din domeniile științelor comportamentale și din alte discipline care concură la promovarea performanței și sănătății mintale, în vederea colaborării interdisciplinare și prezentării celor mai noi tendințe privind bunele practici în domeniul psihologiei.

Pentru detalii organizaționale și înscrierea ca participant, accesați pagina conferinței, pe site-ul Societății de Psihologie Militară.

 

Add comment

Arhivă Ediții

Pagina de Facebook APR