Webinar: Semnătura ta de lider: urmărirea obiectivelor personale de influență și impact

W

“Semnătura ta de lider: urmărirea obiectivelor personale de influență și impact” este un webinar desfășurat la data de 7 decembrie 2022.

“În călătoriile noastre personale pentru a fi lideri eficienți și în procesul de susținere a altora, beneficiem de înțelegerea modului de integrare a semnăturilor personale în activitatea de leadership. Acest atelier interactiv și captivant încurajează participanții să-și împletească experiențele personale în eforturile lor de a fi mai eficienți ca lideri autentici. Acesta oferă o definiție fundamentală a leadership-ului și conturează o serie de căi de recunoaștere intenționată a tiparelor de comportament care ilustrează misiunile personale, motivele și opțiunile de influențare și impact asupra celorlalți.

Atelierul se bazează pe modele cercetate de leadership și aplicarea acestora. Se bazează mai mult pe introspecția participanților și pe împărtășirea interactivă a temelor cu colegii pentru a oferi perspective, opțiuni și feedback.”

Speaker

Greg Pennington, PhD, este partener de conducere pentru Pennpoint Consulting Group (PC|G), o firmă axată pe creșterea capacității și capabilității organizației care lucrează cu lideri și organizații care doresc să-și accelereze eficacitatea. 

Pentru mai multe informații, accesați link-ul:

https://www.apa.org/events/2022/personal-map-impact

Add comment

Arhivă Ediții

Pagina de Facebook APR