Știri din psihologie

Ș

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în industrie!

 

 

  1. Workshop interactiv cu prof. dr. Windy Dryden – ce putem face într-o singură ședință de psihoterapie?

Pe 3 noiembrie vă invităm la un atelier interactiv cu profesorul Windy Dryden, unul dintre cei mai cunoscuţi şi influenţi psihoterapeuţi la nivel mondial.

Autor a peste 200 de cărți și peste 700 de articole, Windy Dryden are o viziune pragmatică și inovativă despre practicarea psihoterapiei în zilele noastre iar expertiza lui în psihoterapiile Cognitive şi Comportamentale (CBT) și în psihoterapia Raţional Emotivă şi Comportamentală (REBT) este recunoscută pe plan internațional.

În cadrul atelierului Single Session Therapy in CBT & Other Therapeutic Approaches vom discuta despre terapia de scurtă durată, cu accent pe impactul și beneficiile pe care le putem avea încă din prima ședință de terapie. Focusul atelierului va fi pe soluții, pe importanța schimbării comportamentale și cum le putem pune în practică într-un timp cât mai scurt.

Atelierul  Single Session Therapy in CBT & Other Therapeutic Approaches  va avea loc pe 3 noiembrie 2018, de la ora 09:00,  la Hotel Mercure. Înscrierea se face aici.

2.

Pe  3 – 4 noiembrie va avea loc la București ediția a 8-a a Conferinţei Naționale de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare.  Ediția Aniversară ”Terapia Unificării – 20 de ani de psihoterapie românească” va reuni sub tema Confluențe și interferențe metodologice în procesul psihoterapeutic și în dezvoltarea personalăcercetarea, practica, ideile, inovațiile și provocările specialiștilor care au creat oferta de manifestări ale conferinței, în încercarea de a găsi un limbaj comun și elemente de noutate cât mai orientate către interesul beneficiarilor.

Evenimentul de anul acesta se va orienta către câteva direcții semnificative:

  • deschidere și încurajarea dialogului și a creativității în îmbunătățirea serviciilor psihologice și terapeutice în interesul beneficiarilor
  • punctele cheie ale cunoașterii actuale din domeniul asistării psihologice și direcții inovative de dezvoltare
  • eficiența psihoterapiei: bârfe, snoave, șușanale (mituri, realități, cunoașterea actuală)
  • stimularea abordărilor interdisciplinare şi asociate;
  • asistarea complexă, holistică a problemelor şi provocărilor cu impact psihosomatic şi psihotraumatogen;
  • depășirea barierelor inter-profesionale în calea progresului domeniului asistării psihologice

Programul conferinţei poate fi accesat AICIPentru detalii privind înscrierea, vă rugăm să vizitaţi secţiunea aferentăVă puteți înscrie: PÂNĂ LA  20 0ctombrie 2018.

Lucrările acceptate spre prezentare vor fi incluse în volumul de abstracte al conferinței (doar abstractul).

Lucrările acceptate spre publicare in extenso vor fi publicate în Revista de Psihoterapie Experiențială. Revista este acreditată CNCSIS categoria B+ și indexată BDI – în 3 Baze de Date Internaționale, recunoscute pentru Psihologie și științe ale educației conform Anexei 28 publicate în Monitorul Oficial, Partea I, Nr. 890 bis/27.XII.2012:

 

Add comment

Arhivă Ediții

Pagina de Facebook APR